top of page

Botox och fillers

Flowerhill erbjuder injektionsbehandlingar som utförs av Dr. Erdal Ecker  och kosmetologen Ewa Grochulska med lång erfarenhet av Botox och Fillers. Välkommen till Flowerhill beauty Clinic för att ta del av det vi kallar skönhetsbehandlingar utan kirurgi – med fantastiska resultat!

Botox

Botox är ett väl beprövat läkemedel som sedan 90-talet och framåt har blivit alltmer använd inom kosmetiska och estetiska behandlingar för att reducera linjer och rynkor ansiktet. Botox hjälper även mot migrän och svettningar.

En liten mängd botox injiceras i huden för att blockera nervimpulser i utvalda ansiktsmuskler, som motverkar att muskeln drar ihop sig och bildar rynkor. På detta sätt blir hudens yta slätare och rynkor minskar.

Fillers

Filler är en behandling utan kirurgiskt ingrepp som syftar till att återställa eller öka volymen av vävnad eller reparera brister som förvärvats under hela livet. Denna behandling används för korrigering av djupa linjer och rynkor, ansiktsveck, ärr, svullnad av läppar och förbättra ansiktet kontur.

"Det är viktigt att veta att fillers inte är permanent!Om du väljer att inte genomgå en ny behandling, kommer ditt utseende återgå till sitt ursprungliga skick. Rynkor och ärr kommer tillbaka och läpparna förlorar volym".

Please reload

bottom of page