top of page

Kiropraktik och Osteopati

Kiropraktisk behandling används bland annat vid ryggvärk eller stelhet och smärta i nacke och axlar. Golf, musarm eller tennisarmbåge kan också behandlas med naprapati. Sådana problem kan vara en följd av ensidig belastning eller dålig arbetsställning. Kiropraktorbehandling används även vid huvudvärk och ischias.

Kiropraktik används för att förebygga, utreda och behandla en försämrad funktion och ett smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen, det vill säga besvär i till exempel skelett, muskler, leder och bindväv.

Osteopat

Osteopati

Osteopati är ett internationellt erkänt och förankrat system för bedömning, diagnos, behandling och förebyggande av ett brett spektrum av muskuloskeletala besvär och relaterade hälsoproblem.

Osteopater använder mjuka, säkra och effektiva manuella tekniker för att minska muskuloskeletal smärta och inflammation, förbättra blodflödet och lymfdränaget, stretcha och stärka musklerna, bidra till att återställa nervfunktionen, minska vävnads adhesioner och hjälpa till att återställa rörelse och funktion.

bottom of page