top of page

NAPRAPAT

Med över 30 år som naprapat har jag erfarenheter som är värt mycket när du som patient är i behov av behandling. Hos mig blir du sedd

Det är viktig att du blir nöjd med besöket. Jag ställer frågor – undersöker – behandlar och ger rådgivning, allt för att skapa en bra helhetssyn.

En vanlig behandling består av massage, mobilisering, manipulation (vid behov) och stretching.Mitt mål är att hjälpa dig med dina akuta besvär, samt att du får en förståelse varför problemen uppstått och hur du ska förebygga dessa.

Om du vill kan jag lägga upp ett personligt träningsprogram. Du får även många värdefulla tips som du själv kan använda i din vardag.

Naprapat Tommy Efraimsson

Akuttider

Besvär kan komma akut och då är det viktigt att du får hjälp snabbt. Därför finns det oftast lediga tider varje dag.

Bakgrund

Utbildning via Naprapathögskolan i Stockholm, och är ansvarsförsäkrad. Genom åren har jag arbetat mycket inom idrott, både elit och breddidrott:

  • Fotboll, aktiv och senaste 20 åren som huvudtränare

  • Ishockey, som naprapat för Hammarby A-lag (80-talet)

  • Idrottslärare, ungdomsidrott

  • Gyminstruktör

  • Övrig breddidrott, aktiv och som naprapat

Detta har gett mig en bred kunskap om hur olika besvär och skador kan uppstå.

Vid akut behov eller frågor ring: 070 714 54 88

Omdömmen

Jag har gått hos Tommy i många år för besvär med nacke och rygg. Får alltid bra behandling och trevligt mottagande, han lyssnar på om man har ont någon stans och fixar det. Jag kan varmt rekommendera honom om man har några problem.

Monica

Betyg 5 av 5

För första gången på länge har jag ingen värk eller domning i min axel och arm! Underbart! Stort tack, Tommy!

Marie-Louise

Betyg 5 av 5

Jag har mångårig erfarenhet av Tommy. Han är oerhört duktig och kompetent och ödmjuk. Går regelbundet hos honom, varit en liten krokig gumma idag annars. Jag kan verkligen rekommendera Tommy.

Inger

Betyg 5 av 5

Har gått hos Tommy sedan slutet på 90-talet.Gick tidigare hos sjukgymnast ibland men där hände ingenting. Hos Tommy ger det resultat. Får behandling en gång i kvartalet i förebyggande syfte, men har även varit där för akut ryggskott och då, efter 30 minuter, inträder miraklet. Liksom i bibeln reser man sig upp och tar sin säng och går!
Hos Tommy är det raka rör och behandlingen är handfast, men inte smärtsam och den ger resultat. Gå dit och prova själva!

Jörgen

Betyg 4 av 5

Tommy är mycket skicklig och erfaren naprapat. Han pratar och förklarar vad han gör. Man känner sig lugn och säker med Tommy och han är den första naprapaten som löst mitt ryggproblem! Jag är oerhört nöjd och skulle aldrig gå till någon annan!

Emelie

Betyg 5 av 5

Please reload

bottom of page