Skönhet för den blinde

June 7, 2016

 

Skönheten sitter i själen. Men vi tror att ett vackert och välvårdat yttre stärker vår själ. För att ta reda på fakta kring detta så bestämde jag mig för att fråga någon som inte kan se den yttre skönheten. Jag frågade min icke seende (dvs blinde) vän och Gamla Stan-bo Täppas.

 

Täppas vad tycker du om skönhetsbehandlingar och olika föryngrande estetiska behandlingar? Du som inte kan se tycker väl att det är ett slöseri?

 

Han svarade:

"När min fru varit på behandling så ler hon med hela kroppen. För det första unnar jag henne en stund för sig själv när hon låter sig ompysslas. Sedan så hör jag i hennes röst att hon låter starkare. Jag känner i hennes hållning att hon står rakare och utstrålar stolthet för hon känner sig vacker. Hennes kind är dessutom så len och doften så god. Så jag säger att kvinnor skall unna sig mer välvårdande behandlingar"

Please reload

Utvalda inlägg

Ny Era för Flowerhill Beauty Clinic

April 13, 2016

1/1
Please reload

Senaste inlägg

September 5, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle

© 2016 by Flowerhill Beauty Clinic