top of page

Skönhet för den blinde

StartFragment

Skönheten sitter i själen. Men vi tror att ett vackert och välvårdat yttre stärker vår själ. För att ta reda på fakta kring detta så bestämde jag mig för att fråga någon som inte kan se den yttre skönheten. Jag frågade min icke seende (dvs blinde) vän och Gamla Stan-bo Täppas.

Täppas vad tycker du om skönhetsbehandlingar och olika föryngrande estetiska behandlingar? Du som inte kan se tycker väl att det är ett slöseri?

Han svarade:

"När min fru varit på behandling så ler hon med hela kroppen. För det första unnar jag henne en stund för sig själv när hon låter sig ompysslas. Sedan så hör jag i hennes röst att hon låter starkare. Jag känner i hennes hållning att hon står rakare och utstrålar stolthet för hon känner sig vacker. Hennes kind är dessutom så len och doften så god. Så jag säger att kvinnor skall unna sig mer välvårdande behandlingar"

EndFragment


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page